Soorten coaching

 

Je bent op zoek gegaan naar een coach. Ik weet niet of je dat uit jezelf doet, of dat iemand anders dat voor je bedacht heeft. Als je bij mij komt zullen we eerst met elkaar kennismaken. Tijdens dit gesprek zullen we kijken naar wat voor soort hulp je op zoek bent. Ook willen we weten of we elkaar wel zien zitten voor zo iets belangrijks. Omdat we allebei open moeten zijn willen we elkaar ook kunnen vertrouwen. Kortom, aan het eind van dit kennismakingsgesprek hebben we bepaald of we met elkaar doorgaan en zo ja, op welke manier. Uiteraard zijn er aan deze kennismaking geen kosten verbonden.

 

Burnout traject

 

Wanneer je in een burnout terecht bent gekomen lijk je alle

fut te hebben verloren. Geen energie, je piekert en slaapt slecht, alles glipt uit je handen en aan werken moet je helemaal niet meer denken. Je bent moe!

Een burnout krijg je meestal niet van alleen veel werk of een vervelende werksituatie. En omdat er vaak meer aan de hand is behandel ik je met een multidisciplinair programma, op weg naar mentaal en fysiek herstel. 

Het is een hele stap om een traject van herstel in te gaan waarbij je zelf nog wat moet doen ook. En dat begint met een keuze. Wil je dat er niets verandert en dat je misschien nog vele maanden in deze situatie blijft, of trek je aan de bel en gaan we aan de slag om snel te herstellen?

Mijn coaching bestaat uit een-op-een gesprekken gericht op doorbraak. Je zal merken dat dat je heel snel verandering gaat ervaren. Zo snel, dat ik ervan uitga dat je met 12 weken je burnout achter je hebt gelaten en een nieuwe start maakt!

Nadere informatie of offerte via het contactformulier.

 


Coachingssessies

Wat als je geen burnout hebt en toch regelmatig verschijnselen daarvan herkent in je leven? Als je vaak gestrest bent of moeilijk in slaap komt. Of als het niet lekker gaat op je werk of thuis. Ik wil je graag in een of meer sessies handvatten geven om weer goede richting aan je leven te geven. Maak een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek!

 

Kosten losse sessies per uur

particulier 55 incl. BTW 

via bedrijf  80 excl. BTW


Groepsessies bedrijven

Waarom hebben we niet onderkend dat er echt iets aan de hand was met onze collega of medewerker? Nu zit zij of hij thuis en het ziet er niet naar uit dat er spoedig herstel is. Hadden we het kunnen zien aankomen? Hadden we er iets aan kunnen doen? Wat kunnen we nu nog doen?

Ik geef aan groepen medewerkers en leidinggevenden workshops van een dagdeel. Hier laat ik je zien hoe stress en burn-out ontstaan, hoe we het kunnen herkennen (bij onszelf en bij de ander), hoe we ermee kunnen omgaan, en misschien wel het belangrijkste:  hoe we kunnen bijdragen aan het vermijden van een burnout.

 

Kosten 350 excl. BTW