Wie ben ik?

Mijn naam is Corjan de Koff, ik ben burn out coach en ik help mensen voor wie alles teveel is geworden en die geen moed of puf meer hebben. Ik help ze op te leven en een nieuw begin te maken.

  

Ik werkte bij een overheidsorganisatie als afdelingshoofd van de IT-organisatie en later de personeelsafdeling. Hier ontdekte ik dat organisaties, leidinggevenden en collega’s vaak weinig begrip  voor je hebben als je de grip op je leven dreigt te verliezen. Of het zelfs helemaal niet herkennen.

 

Ik besloot om de laatste periode van mijn werkend leven me te gaan richten op het helpen van mensen om weer regie over hun eigen leven te krijgen.

 

 

 


Bij Unlimited People volgde ik de opleiding als coach aan de Unlimited Academy. Zij leiden coaches op vanuit een multidisciplinaire benadering die zeer succesvol is toegepast bij honderden cliënten.

Tijdens deze opleiding leerde ik ook mezelf beter kennen en begreep ik ineens dat ik ook vaak geleefd werd en heel veel regie uit handen had gegeven. 

Ik denk dat ik met deze kennis in combinatie met mijn kennis en ervaring van (overheids)organisaties en een flinke dosis levenservaring, je goed kan helpen je leven in korte tijd weer op de rails te krijgen.