Hoe kan ik je helpen?

Het is je allemaal teveel geworden. Niet zomaar opeens. Heel langzaam, maar heel zeker lijkt alles mis te zijn gegaan. Je baas en je collega’s stellen hoge eisen aan je. De lol is er al een tijdje af. Je moet steeds meer doen in minder tijd. Je bent meestal moe, soms uitgeput.

 

Thuis gaat het ook niet lekker en sommige vrienden zoeken je niet meer op, of je hebt daar zelf geen zin meer in. Je snapt niet waarom sommige collega’s wel zo gemakkelijk met de omstandigheden lijken om te gaan.

 

Je hebt een burn out of je dreigt een burn out te krijgen!

 

 

 

Ik denk de laatste tijd veel aan mijn vader. Hij heeft in zijn lange leven gelukkige periodes afgewisseld met intens moeilijke en verdrietige momenten. Maar hij was een optimistisch man en zei vaak: ‘ach, je went aan je ellende’. En dat is waar. Je leeft je leven volgens vaste patronen en het heeft geen zin om andere keuzes te maken, want ‘je bent nu eenmaal zo’. En daar is het je hele leven al misgegaan.

 

Dan kom ik om de hoek kijken. Ik ben er zeker van dat het helemaal niet zo moeilijk is om weer regie over je leven te krijgen. Ik zal je helpen om niet geleefd te worden en je laten zien dat je het al in je hebt om in alle vrijheid je eigen keuzes te maken.

 

 

Leef op!